Tuesday, November 8, 2011

PRAG SENSATION WHITE

Its been long time coming, but its well worth waiting, and I raise my hands and ask for nothing more…
Cekali smo taj Prag Sensation bas dugo, svima nam je to bila glavna preokupacija u zadnjih par meseci. Mi, koji smo par puta bili na zurci u belom, znali smo sta nas ceka a oni kojima je ovo prvi put nisu mogli ni da sanjaju ovako dobar san. Magican grad je kao stvoren za predivne price. Istorija grada vredna citavo bogatstvo, ocaravajuce kuce I spomenici kulture, najbolje pivo na Svetu I mi, nas 160 u svemu tome, euforicni zbog noci koja nas ocekuje. Jungle Tribe u punom izdanju, Fleka, Voja, Natash I Jankec okruzeni predobrim ljudima, veselim I nasmejanim putnicima sa kojima cemo se druziti jos dugo, dugo vremena. Sa nama su I par V.I.P. persona, prijatelji I neplanirani putnici Meha, Jeca, Keti, Dusica, Vukasin I Marija… Sve je bilo spremno. Kisa koja u Evropi pada vec mesec dana, I na koju smo se svi pripremili nam je ucinila ogromnu uslugu, otisla je u neke druge krajeve pa je nama vreme u Pragu bilo skoro idealno. Neke stvari se ne desavaju slucajno, za dobro pricu mora mnogo toga da se poklopi.



Nase price obicno krecu od Sava Centra, upoznavanjem sa glavnim glumcima I sirenjem osmeha. Nekad je lako prepoznati kako ce se sve to zavrsiti ali u kojoj meri to vec niko ne moze da predvidi. Subota popodne, odmor u sobi I spremanje za party. Krecemo metroom, koji se na svakoj stanici sve vise puni mladim ljudima obucenim u belo. Svi vriste, pevaju, skacu, zurka u vozu. Adrenalin koji nas sve puca I iscekivanje stanice na kojoj silazimo, gde cemo to dobro raspolozenje I energiju uneti u halu I podeliti sa svim ljudima u njoj. Konacno ulazimo, ostavljamo garderobu I zavrsavamo prvi deo price. Od tog momenta, krece nasa istorija, ulazimo u zemlju cuda I krece nas film reziran od strane kompanije ID&T. Organizacija na navisem nivou, preskupi efekti I predivne boje,ocaravajuce. Osmeh nikako nije mogao da nam sidje sa lica. Cuveni INTRO pocinje a u ljudima krece naboj emocija I pozitivne energije. Sa prvim ritmovima, svima je bilo jasno da ce ovo vece biti nesto posebno, nesto sto ce svima ostati urezano za citav zivot. Slusali smo mnogo dobru muziku, grupisali smo se u jedan cosak, djuskali zajedno, pili, povremeno se gubili u masi, odlazili I vracali se, smejali se bez prestanka… da li neko moze da vam plati ovu noc? Tesko… Bilo je nestvarno, bili smo deo jedne neverovatne price.
Noc bez sna u Pragu I jutarnje sabiranje utisaka. Nismo se ni odmorili kako treba a vec smo krenuli u obilazak grada. Sunce se pojavilo niotkud, dajuci nam energuju za dan koji je pred nama. Setnja predivnim ulicima I mostovima, istorijske price I na kraju, tamno pivo u najstarijoj pivnici u Pragu. Uvece smo se spremili za jos jednu dobru noc. Nas 80-tak na “private” partiju, u blizini Karlovog mosta. Nije to bilo poput Sensation-a ali je nama bio dovoljno da jos malo uzivamo u trenutcima euforije I da budemo Happy people. Sensation je svima bio I ostao u glavi, napunili smo se energijom za sledecih par meseci.
Prepricavati ljudima oko sebe atmosferu iz O 2 arene, pricati im dozivljaje, emocije I euforiju je potpuno gubljenje vremena. Oni ce se nasmejati, reci ce “OK, super” ili tako nesto ali to nikako nije rec koja verodostojno opisuje nasu srecu I prikazuje ushicenje proizvedeno nestvarnim provodom, magicnom noci u zemlji cuda, u magicnom gradu. To drugi nikad nece shvatiti. To znamo samo mi koji smo te veceri bili na Sensation White-u!
By Jankec


2 comments:

  1. Svaka čast na opisu,ja sam iskusio delić te atmosfere na prvom sensation-u u Srbiji,ali mislim da je u Pragu još bolje jer je grad prelep i atmosfera je super,tako da se nadam da ću iskusiti i to iskustvo sensationa sa Jungle Tribe-om jednog dana!!!

    ReplyDelete
  2. Dizeldorf Sensation se priblizava... namig, namig:)) A Prag je stvarno magican:)

    ReplyDelete